U bent succesvol uitgelogd.

Hello !
Logout

B. Braun Supply Solutions

De toekomst vormgeven en toonaangevend zijn in steriele verwerking en OK-levering

Het waarborgen van medische zorg vereist toekomstbestendige chirurgische operaties en OK-planning. Dit leveren we door middel van gestroomlijnde, betrouwbare en upgradebare supply chains. Slimme IT-oplossingen integreren in ziekenhuisprocessen is onderdeel van onze werkwijze.

 • Ongeveer

  0

  jaarlijkse fysieke interacties tussen OK en CSA om de vereiste levering van steriele goederen te coördineren [1]

 • Ongeveer

  0 M

  verspilde middelen als gevolg van leveringsvertraging voor OK's in een Amerikaanse universiteit met twee ziekenhuizen [2]

 • Ongeveer

  0%

  verwerkte sets die niet binnen 24 uur na sterilisatie worden gebruikt [3]

Optimized OR supply for highest medical standards
Sabina Klein, Managing Director van DIOMEDES consulting

“Er is slechts één bedrijf dat in staat is om het grootste afvalprobleem in de gezondheidszorg duurzaam op te lossen en dat is B. Braun (...). Met hun geavanceerde technologieën, logistiek en software verbinden ze alle relevante ziekenhuissystemen en creëren ze een volledig geïntegreerd gegevensecosysteem.”

Dr. Peter F. Nichol PhD, Associate Professor & Medical Director, Department of Surgery University of Wisconsin, USA

Ontdek de componenten van de oplossing

Producten en diensten

Producten en diensten

B. Braun biedt niet alleen de instrumenten die nodig zijn in de operatiekamer, maar biedt ook als service de optimalisatie van de klinische processen die nodig zijn voor herverwerking en steriele toevoer.

IT-oplossingen

IT-oplossingen

Met behulp van op maat gemaakte IT-oplossingen worden OK-toevoer, logistiek en CSSD-beheer gesynchroniseerd.

Energietoevoer

Energietoevoer

B. Braun laat zien hoe de levering van operatiekamers efficiënt kan worden georganiseerd. Dankzij de jarenlange ervaring met talrijke afgeronde projecten vinden wij voor elk ziekenhuis de optimale oplossing.

Partnerschap en advies

Partnerschap en advies

B. Braun treedt op als competente partner in alle processtappen: Of het nu gaat om de volledige nieuwbouw van een ziekenhuis, de wederopbouw of de stroomlijning van reeds bestaande processen.

Geoptimaliseerde processen

Geoptimaliseerde processen

B. Braun biedt elke kliniek ideale toeleveringsoplossingen om betrouwbare, waardetoevoegende en duurzame processen te garanderen.

Neem contact op met onze experts

B. Braun Leveringsoplossingen

check_circle

Your request could not be submitted. Please try again.

warning

Uitmuntend instrumentbeheer

Surgical Asset Management combineert diverse op maat gemaakte consulting- en assetmanagementoplossingen om uitmuntend instrumentbeheer te realiseren.

Ga naar Surgical Asset Management

[1] Groot Duits universitair ziekenhuis

[2] Amerikaanse universiteitsinstelling met twee ziekenhuizen – Kwantificering van de kosten van fouten in chirurgische instrumenten in de OK; Saari MJ1, Navas N2, Villegas N3, Aguilar D3, Jabbour M3, Hitzeman A3, Garcha S3, Leyden M3, Caceres J3, Philavong J3, McGrain A3, O'Brien O3, Qianyun L3, Chen M3, Bliesner R3, Hackinson G3, Ghawas E3, Kurth M3, Walsh S3, Jentsch A3, Brunner P3, Fischer M3, Wisdorf S3, VanDommelen A3, Nytes G3, Nytes G3, Nic PF4

[3] Groot Nederlands universitair ziekenhuis