U bent succesvol uitgelogd.

Hello !
Logout

Medicatiebeheer in oncologie

Naar een digitale toediening van chemotherapie

Het toedienen van chemotherapie is een cruciale, gevoelige en complexe taak.​Door een constructieve dialoog met u werken we voortdurend aan het verhogen van de veiligheid voor iedereen die betrokken is bij kankertherapie. Profiteer van een complete oplossing. Digitaliseer de administratieprocessen. Verminder de complexiteit. 

  • 0M

    nieuwe kankerpatiënten per jaar in Europa.1

  • 0M

    gezondheidswerkers met potentiële blootstelling aan cytotoxische geneesmiddelen.2

  • 0%

    van de volwassenen kreeg de verkeerde dosis of ondervond andere medicatiefouten.3

Slimmere chemotherapie: wij maken het mogelijk

Met de uitgebreide expertise op het gebied van chemotherapietoediening kan je in drie stappen processen optimaliseren en het veiligheidsbeheer in oncologie verbeteren. We kunnen je laten zien hoe je digitale oplossingen kan gebruiken om duidelijke zaken vast te stellen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften. Ons gemeenschappelijke doel: excellentie in medicatiemanagement en tevreden teams.

 

Optimalisatie processen

Optimalisatie processen

Samen analyseren we jouw huidige chemotherapieprocessen om mogelijkheden voor automatisering, digitalisering en procesoptimalisatie te identificeren. Dit vermindert het risico op medicatiefouten.

Digitale oplossing

Digitale oplossing

Op basis hiervan ontwikkelen we uw individuele Smart Medication Management-oplossing – die volledige transparantie biedt over gedefinieerde parameters en statistieken tijdens uw administratieproces.

Naadloze integratie

Naadloze integratie

Wij ondersteunen je bij de IT- en hardware-integratie van de nieuwe oplossing door middel van onze training en opleiding tijdens en na de implementatie.

Neem contact op met onze experts

Medicatiebeheer in oncologie

check_circle

Your request could not be submitted. Please try again.

warning

Slim en geavanceerd

Wij maken zelfs de meest complexe therapieën eenvoudiger en slimmer met intelligente technologieën, producten en gebruikersgerichte diensten.

Lees meer op bbraun.com

hun referentie

[1] https://www.euro.who.int/en/health-topics/noncommunicable-diseases/cancer/data-and-statistics#:~:text=Europe%20comprises%20only%20one%20eighth,million%20new%20patients%20per%20year

[2]Lindsley, Ian. Blootstelling aan kankerverwekkende gevaarlijke geneesmiddelen voorkomen. https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/12154-Europe%E2%80%99s-Beating-Cancer-Plan/F506214_en

[3] Walsh, K. Journal of Clinical Oncology, online gepubliceerd vóór print 29 december 2008.