U bent succesvol uitgelogd.

Hello !
Logout

Slim infuusmanagement

Digitale transformatie: het implementeren van slim infuusmanagement in het ziekenhuis

Ziekenhuizen staan voor enorme uitdagingen bij het leveren van effectieve en efficiënte patiëntenzorg. Digitalisering biedt kansen, maar met slimme technologieën komen nieuwe problemen en nieuwe kwetsbaarheden. Dus, wat betekent "slim" eigenlijk voor een ziekenhuis? Een oplossing die de integratie en connectiviteit verbetert en tegelijkertijd zorgt voor veiligheid, materiaal- en medicatiebeheer. Een oplossing waarop je kan vertrouwen.

 

  • 0

    dagen die nodig zijn voor een technicus om alle pompen te updaten.1

  • 0

    aantal Europese zorglocaties die direct of indirect geraakt zijn door cyberaanvallen.2

  • 0%

    nan alle medische fouten zijn medicatiefouten op de Intensive Care.3

Beperkte ziekenhuismiddelen

Ziekenhuismiddelen zijn schaars: er is een gebrek aan tijd, geld en personeel. Nieuwe technologieën kunnen de efficiëntie verhogen, maar ze verhogen ook de risico's van cyberaanvallen – waardoor de IT-infrastructuur in gevaar komt en mogelijk zelfs patiënten schade toebrengen. We weten dat er een dringende noodzaak is om de beveiliging te verhogen en tegelijkertijd optimaal gebruik te maken van de beschikbare middelen.

 

 

Slim infuusbeheer in één oogopslag

Slimme oplossing voor infuusbeheer betekent een pluspunt op alle niveaus: betere systemen, efficiëntere processen, betere patiëntresultaten, meer toekomstbestendigheid.

 

Zero-touch implementatie

Zero-touch implementatie

Updates op afstand van infuuspompen via het ziekenhuisnetwerk met minder onderbreking van klinische workflows. 

Interoperabiliteit

Interoperabiliteit

Naadloos geïntegreerd in de IT-omgeving van het ziekenhuis met behulp van het bidirectionele HL7-IHE-framework.

Space ®plus slaat gegevens op in een cache, zelfs als er geen netwerkverbinding beschikbaar is. 

Encryption

Encryption

Gegevens die via het ziekenhuisnetwerk tussen de Space ®plus-infuuspompen en de OnlineSuite plus-servers worden verzonden, zijn end-to-end versleuteld.

Gebruikerservaring

Gebruikerservaring

De geneesmiddelenbibliotheekgegevens zijn altijd up-to-date bij de infuuspompen. De intuïtieve gebruikersinterface begeleidt zorgverleners eenvoudig en veilig.

Slimme systemen

Slimme systemen

Space ®plus en OnlineSuite plus zijn een cruciale mijlpaal op weg naar een slim ziekenhuis. 

Neem contact op met onze experts

Slim infuusbeheer

Bedankt voor je e-mail.

check_circle

We zullen uw vraag of feedback zo snel mogelijk beantwoorden.

Your request could not be submitted. Please try again.

warning

Slim en geavanceerd

We maken de meest complexe therapieën eenvoudiger en slimmer met intelligente technologieën, producten en diensten gericht op de gebruiker.

Lees meer

Complete chemotherapiebehandeling

Naast een breed productportfolio, werkt B. Braun samen met oncologische afdelingen om oplossingen te implementeren voor verbeterde kankerbehandeling en medicatiebeheer.

Lees meer

Referenties

[1] Interne evaluatie: gemiddeld ziekenhuis met 500 pompen – Handmatig proces om alle pompen bij te werken.

[2] Bernau P. Hackers vallen klinieken aan. Frankfurter Allgemeine Zeitung 2020. https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/digitec/mehr-hacker-angriffe-auf-kliniken-undkritische-infrastruktur-17062421.html. Laatste toegang 11.2.22.

[3] Mohiuddin AK De rol van de apotheker in de patiëntenzorg: Hoogwaardige, kosteneffectieve en toegankelijke gezondheidszorg bereiken via een teamgebaseerde, patiëntgerichte aanpak in 2020.

[4] Da Silva BA, Krishnamurthy M. De alarmerende realiteit van medicatiefouten: een patiëntendossier en een evaluatie van Pennsylvania en nationale gegevens. J Community Hosp Stagiair Med Perspect. 2016 Sep 7;6(4):31758. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5016741/. Laatste toegang 11.2.22.