Voordelen Eenmalige sonde

Test gratis een van onze sondes!

Vraag een gratis proefpakket aan.

Klik hier voor een gratis proefpakket

De zes voordelen

De zes voordelen van eenmalige Actreen®sondes

De eenmalige sondes van B. Braun bieden veel voordelen ten opzichte van andere eenmalige sondes. Het assortiment bestaat uit verschillende Actreen®  sondes. De zes belangrijkste voordelen van de Actreen® sondes hebben we voor je op een rijtje gezet.

1. Direct gebruiksklaar

1. Direct gebruiksklaar

  • Door de coating met een hydrofiel glijmiddel zijn Actreen® sondes onmiddellijk klaar voor gebruik, zonder dat je water hoeft toe te voegen. Hierdoor heb je geen voorbereidingsfase en wachttijd voordat je kunt starten met sonderen.

2. Drogen niet uit

2. Drogen niet uit, zelfs niet tot één uur na opening van de verpakking

  • Dit komt door een juiste balans tussen de hoeveelheid glycerine en water. Hierdoor vermindert de waterverdamping enorm. 
  • Het glijmiddel op de Actreen® sondes is onderzocht en is bewezen tot 60 minuten(1) volledig glad te zijn. Hierdoor treedt er geen kleefeffect op tijdens de zelfsondage.

(1) Om veiligheids- en hygiënische redenen adviseren wij het product zo snel mogelijk na opening te gebruiken.

3. No-touch principe

3. No-touch verpakking

  • De no-touch verpakking zorgt ervoor dat je de sonde niet per ongeluk aanraakt, waardoor je op een veilige manier kan sonderen.

4. Makkelijk te openen

4. Makkelijk te openen verpakking

  • De gebruiksvriendelijke verpakking is erg gemakkelijk te openen. Actreen® sondes kunnen daardoor ook worden gebruikt bij een verminderde handfunctie en voorkomen gespetter en geknoei met water.

5. Discreet

5. Discreet

  • De Actreen® sondes zijn uiterst klein en discreet verpakt in een speciale etui. De mannensondes zijn ook nog flexibel, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn.

6. Duurzaam

6. Duurzaam

  • De Actreen® sondes zorgen door hun compacte formaat voor weinig afval.

Overige voordelen

Overige voordelen Actreen® sondes

Speciaal voor jou

Deze producten zijn speciaal voor jou ontwikkeld, in samenwerking met zorgverleners en andere gebruikers. Dit om voor jou de meest geschikte producten aan te bieden: direct klaar voor gebruik, licht van gewicht, gemakkelijk mee te nemen, discreet en met weinig handelingen te gebruiken.

Veilig in gebruik

De sondes zijn zonder DEHP weekmakers geproduceerd, wat gezondheidsrisico's vermijdt. Dankzij het no-touch principe, wordt het per ongeluk aanraken van de sonde voorkomen.

Service

B. Braun biedt wereldwijd deze service aan al haar klanten. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze continentiespecialist via homecare.be@bbraun.com of via telefoonnummer +32 2 712 86 73.

Frankrijk

Al onze Actreen® sondes worden met de grootste zorgvuldigheid gemaakt in ons Center of Excellence in Frankrijk.

Overige SondeWiki onderwerpen

Gratis sondes testen

Test gratis een van onze sondes!

Vraag een gratis proefpakket aan.

Klik hier voor een gratis proefpakket