Eenmalige sonde Vrouw

Discrete mini sondes en sets met urine-opvangzak

Het Actreen® Mini assortiment is ontworpen om het leven voor vrouwen met urineretentie gemakkelijker te maken. Elke dag, overal, veilig, discreet, gemakkelijk en klaar voor gebruik. Deze mini sondes en sets van slechts negen centimeter lang hebben een moderne, vrouwelijke uitstraling. Een bijgeleverde etui biedt nog meer discretie, omdat alle dagelijkse benodigde hoeveelheid sondes en sets er perfect in passen. De lichtgewicht Actreen® Mini sondes zijn handig voor thuis of waar je ook maar bent.

Er zijn drie verschillende Actreen® sondes voor vrouwen:

  • Actreen® Mini Cath
  • Actreen® Mini Set
  • Actreen® Hi-Lite Cath

 

Actreen® Mini Cath

Actreen® Mini Cath 

De sonde die in je mouw of broekzak past

De Actreen® Mini Cath is een mini sonde van 9 centimeter waarmee je de blaas eenvoudig kunt legen op het toilet, zonder dat je de rand van de toiletpot raakt. De sonde is glycerine gecoat en direct gebruiksklaar, wat geknoei, gespetter en voorbereidingstijd bespaart. De sonde blijft gerdurende 60 minuten even glad na openen. De 'vleugels' van de Actreen® Mini Cath zorgen voor een goede grip. De sonde is zó klein dat deze eenvoudig in je mouw of broekzak past.

Wil je Actreen® Mini Cath zelf testen?

Vraag een gratis proefpakket aan.

Klik hier voor een gratis proefpakket

Actreen® Mini Set

Actreen® Mini Set 

De sonde die handig is voor onderweg

De Actreen® Mini Set is een sonde met een geïntegreerde opvangzak. Deze is speciaal ontwikkeld voor de momenten waarop je geen gebruik kan of wilt maken van een toilet. Ook droogt de sonde niet uit. Het kleine formaat en lichte gewicht zorgen ervoor dat je de Actreen® Mini Set gemakkelijk mee kan nemen. De sonde is met glycerine gecoat en direct gebruiksklaar, wat geknoei, vlekken op de kleding en voorbereidingstijd bespaart. De sonde blijft gerdurende 60 minuten even glad na openen. De 'vleugels' van de Actreen® Mini Set zorgen voor een goede grip.

Wil je Actreen® Mini Set zelf testen?

Vraag een gratis proefpakket aan.

Klik hier voor een gratis proefpakket

Actreen® Hi-Lite Cath

Actreen® Hi-Lite Cath

De sonde met iets meer sondelengte en no-touch principe

De Actreen® Hi-Lite Cath is een sonde met glycerine coating en direct gebruiksklaar. De verpakking van de sonde is eenvoudig te openen, zelfs met een verminderde handfunctie. Bij het openen komt een connector vrij en zorgt de verpakking voor een no-touch principe: hierdoor hoef je de sonde niet met je handen aan te raken. Met de bijgevoegde sticker kan je eventueel de sonde aan de wand van het toilet of van de badkamer plakken. De sonde droogt niet uit en blijft 60 minuten lang glad en wordt geleverd in een kartonnen doos, die vanaf de bovenzijde óf van de zijkant is te openen.

Wil je Actreen® Hi-Lite Cath zelf testen?

Vraag een gratis proefpakket aan.

Klik hier voor een gratis proefpakket

Overige SondeWiki onderwerpen

CNK Codes