Eenmalige sonde Man

Assortiment eenmalige sondes

Eenmalige Actreen® sondes man

Actreen® sondes maken het sonderen eenvoudig en bieden veel voordelen. De gebruiksvriendelijke verpakking is bijvoorbeeld erg gemakkelijk te openen. Actreen® sondes kunnen daardoor ook worden gebruikt bij een verminderde handfunctie. Ze zijn direct gebruiksklaar en voorzien van een zacht glijmiddel dat niet met water geactiveerd hoeft te worden. Hierdoor ontstaat er geen geknoei of gespetter met vlekken op kleding, zoals bij sommige sondes wel het geval is.

Voor mannen zijn er twee verschillende type Actreen® sondes, die zowel beschikbaar zijn met een rechte (Nelaton) als gebogen (Tiemann) tip.

Actreen® Hi-Lite Cath

Actreen® Hi-Lite Cath 

De sonde die discreet mee te nemen is, omdat je hem mag buigen

De Actreen® Hi-Lite Cath is een discrete, buigzame sonde die gemakkelijk in je sok of binnenzak past. De verpakking is eenvoudig te openen, zelfs met een verminderde handfunctie. Bij het openen komt een connector vrij en zorgt de verpakking voor een no-touch principe: hierdoor hoef je de sonde niet met je handen aan te raken. Met de bijgevoegde sticker kan je eventueel de sonde aan de wand van het toilet of van de badkamer plakken. De sonde droogt niet uit en blijft 60 minuten lang glad. De Actreen® Hi-Lite Cath wordt geleverd in een kartonnen doos, die op twee manieren te openen is: vanaf de bovenzijde óf van de zijkant.

Wil je Actreen® Hi-Lite Cath zelf testen?

Vraag een gratis proefpakket aan.

Klik hier voor een gratis proefpakket

Actreen® Hi-Lite Set

Actreen® Hi-Lite Set

De sonde met geïntegreerde opvangzak die niet leeg kan lopen

De Actreen® Hi-Lite Set is een eenmalige sonde met geïntegreerde opvangzak voor als er geen toilet in de buurt is. De anti-reflux klep in de zak voorkomt dat de zak weer leegloopt als je deze na gebruik weglegt. Je kunt je daardoor dus eerst aankleden, voordat je de zak leegmaakt. Deze is eenvoudig te legen met een afscheurstrip. De zak heeft een opvangcapaciteit van 1 liter en is voorzien van maataanduiding. Je kan daardoor zien hoeveel je hebt geplast. De verpakking is minimaal en eenvoudig te openen, zelfs met een verminderde handfunctie. 

Wil je Actreen® Hi-Lite Cath zelf testen?

Vraag een gratis proefpakket aan.

Klik hier voor een gratis proefpakket

Overige SondeWiki onderwerpen

CNK Codes