Eenmalige sonde Kind

Eenmalige sondes voor meisjes

Eenmalige sondes voor meisjes

Het Actreen® assortiment heeft ook sondes met een kleine charrière. Deze zijn daardoor geschikt voor meisjes met urineretentie. Actreen® Hi-Lite Female is beschikbaar in charrière  6 tot en met 16, alle andere eenmalige katheters zijn verkrijgbaar in charrière 10 tot en met 14. Bij elke verpakking wordt een discrete etui bijgeleverd, waar de dagelijkse benodigde hoeveelheid sondes perfect inpassen. De lichtgewicht Actreen® sondes zijn handig voor thuis, onderweg, op school, op je sportvereniging of waar je ook maar bent.

Er zijn drie verschillende Actreen® sondes voor meisjes:

 

Actreen® Mini Cath 

De sonde die in je mouw of broekzak past

De Actreen® Mini Cath is een mini sonde van 9 centimeter waarmee je de blaas eenvoudig kunt legen op het toilet, zonder dat je de rand van de toiletpot raakt. De sonde is glycerine gecoat en direct gebruiksklaar, wat geknoei, gespetter en voorbereidingstijd bespaart. De sonde blijft gerdurende 60 minuten even glad na openen. De 'vleugels' van de Actreen® Mini Cath zorgen voor een goede grip. De sonde is zó klein dat deze eenvoudig in je mouw of broekzak past.

Actreen® Mini Set 

De sonde die handig is voor onderweg

De Actreen® Mini Set is een sonde met een geïntegreerde opvangzak. Deze is speciaal ontwikkeld voor de momenten waarop je geen gebruik kan of wilt maken van een toilet. Ook droogt de sonde niet uit. Het kleine formaat en lichte gewicht zorgen ervoor dat je de Actreen® Mini Set gemakkelijk mee kan nemen. De sonde is met glycerine gecoat en direct gebruiksklaar, wat geknoei, vlekken op de kleding en voorbereidingstijd bespaart. De sonde blijft 60 minuten lang even glad na openen. De 'vleugels' van de Actreen® Mini Set zorgen voor een goede grip.

Actreen® Hi-Lite Cath

De sonde met iets meer sondelengte en no-touch principe

De Actreen® Hi-Lite Cath is een sonde met glycerine coating en direct gebruiksklaar. De verpakking van de sonde is eenvoudig te openen, zelfs met een verminderde handfunctie. Bij het openen komt een connector vrij en zorgt de verpakking voor een no-touch principe: hierdoor hoef je de sonde niet met je handen aan te raken. Met de bijgevoegde sticker kan je eventueel de sonde aan de wand van het toilet of van de badkamer plakken. De sonde droogt niet uit en blijft 60 minuten lang glad en wordt geleverd in een kartonnen doos, die vanaf de bovenzijde óf van de zijkant is te openen.

Een van deze sondes voor meisjes testen?

Vraag een gratis proefpakket aan.

Klik hier voor een gratis proefpakket

Eenmalige sondes voor jongens

Eenmalige sondes voor jongens

Actreen® sondes maken zelfsondage bij jongens eenvoudig en bieden veel voordelen. De gebruiksvriendelijke verpakking is bijvoorbeeld erg gemakkelijk te openen. Actreen® sondes kunnen daardoor ook worden gebruikt bij een verminderde handfunctie. Je kunt ze direct gebruiken. Ook zijn de sondes voorzien van een zacht glijmiddel dat niet met water geactiveerd hoeft te worden. Hierdoor ontstaat er geen geknoei of gespetter met vlekken op kleding, zoals bij sommige sondes wel het geval is.

Actreen® Hi-Lite Cath 

De sonde die discreet mee te nemen is, omdat je hem mag buigen

De Actreen® Hi-Lite Cath is een discrete, buigzame sonde die gemakkelijk in je sok of binnenzak past. De verpakking is eenvoudig te openen, zelfs met een verminderde handfunctie. Bij het openen komt een connector vrij en zorgt de verpakking voor een no-touch principe: hierdoor hoef je de sonde niet met je handen aan te raken. Met de bijgevoegde sticker kan je eventueel de sonde aan de wand van het toilet of van de badkamer plakken. De sonde droogt niet uit en blijft 60 minuten lang glad. De Actreen® Hi-Lite Cath wordt geleverd in een kartonnen doos, die op twee manieren te openen is: vanaf de bovenzijde óf van de zijkant.

Actreen® Hi-Lite Set

De sonde met geïntegreerde opvangzak die niet leeg kan lopen

De Actreen® Hi-Lite Set is een eenmalige sonde met geïntegreerde opvangzak voor als er geen toilet in de buurt is. De anti-reflux klep in de zak voorkomt dat de zak weer leegloopt als je deze na gebruik weglegt. Je kunt je daardoor dus eerst aankleden, voordat je de zak leegmaakt. Deze is eenvoudig te legen met een afscheurstrip. De zak heeft een opvangcapaciteit van 1 liter en is voorzien van maataanduiding. Je kan daardoor zien hoeveel je hebt geplast. De verpakking is minimaal en eenvoudig te openen, zelfs met een verminderde handfunctie. 

Een van deze sondes voor jongens testen?

Vraag een gratis proefpakket aan.

Klik hier voor een gratis proefpakket

Overige SondeWiki onderwerpen