Aanvraagformulier Proefpakket condoomkatheter

Vraag hier je gratis proefpakket condoomkatheter aan!

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplichte velden. We vragen je onderstaande informatie zorgvuldig in te vullen, zodat de juiste condoomkatheter bij je arriveert. Onze condoomkatheterdeskundige voegt de juiste urinezak toe aan het proefpakket. Wil je meer informatie over de verschillen tussen de condoomkatheters? Klik dan hier.

Persoonlijke informatie

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil je op de hoogte blijven van alles op het gebied van onze condoomkatheters? Vink dan de onderstaande checkbox aan. Je wordt dan per mail of post op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen binnen B. Braun!

Bescherming van persoonsgegevens

De bescherming van de persoonsgegevens van onze klanten is zeer belangrijk voor ons en wij nemen dit zeer ernstig. Jouw persoonsgegevens zijn onderworpen aan gegevensbescherming en zullen alleen worden verzameld en opgeslagen om te voldoen aan deze aanvraag. Wij zullen jouw gegevens in geen geval doorgeven aan derden buiten de B. Braun-groep. Onze medewerkers zijn getraind in het omgaan met persoonsgegevens en zijn verplicht zich te houden aan de voorschriften voor gegevensbescherming.

We vragen je daarom akkoord te gaan met het volgende: "Ik heb het gegevensbeschermingsbeleid gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens volgens het gegevensbeschermingsbeleid. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken".

Persoonsgegevens
Laatste nieuws