#gogreen

Productsnelzoeker

Kies een categorie of subcategorie

Verduurzamen doen we samen!

Vergroenen van de zorg, dat doen we al heel lang. En het is iets wat waar we graag meer over vertellen en laten zien. Qua duurzaamheid zetten we vanuit de internationale duurzaamheidsdoelen voornamelijk in op gezondheidszorg en welzijn, een verantwoordelijke consumptie en productie, klimaatactie en het samenwerken met duurzame partners om deze doelen te behalen. Voor België komt dat neer op deze vier thema's:

  • Afvalvermindering 
  • Circulair werken
  • CO2-reductie 
  • Gezondheid  


Dit jaar hebben we ons ingeschreven voor het Nederlandse overheidsprogramma Green Deal Duurzame Zorg. Daarnaast blijven we klanten helpen verduurzamen door zoveel mogelijk duurzame productoplossingen, innovaties en services aan te bieden. 

Ook intern kijken we kritisch naar hoe we verder kunnen verduurzamen. Daarom hebben we een 'Greenprint' geschreven, een blauwdruk van onze duurzaamheidsgedragscode voor alle
B. Braun collega’s in Nederland en België. Het doel? We willen in overeenstemming zijn met alle 'groene' acties en uitingen die we doen. 

Lees je mee over onze vier thema’s hieronder? 

Nieuws

Onze internationale duurzaamheidsdoelen

Wij zetten voornamelijk in op gezondheidszorg en welzijn, een verantwoordelijke consumptie en productie, klimaatactie en het samenwerken met duurzame partners om deze doelen te behalen.

De Green Deal Duurzame Zorg is getekend

Onze BENE organisatie heeft de Green Deal Duurzame Zorg in Nederland ondertekend.